Nemea baby

Stran o otrocih, otroški opremi in družini

Otroške ročne ure so lepo darilo

Tudi vi kdaj ne veste, kaj podariti otrokom za darilo? Velikokrat se nam zdi, da imajo otroci igrač že čisto preveč, zato jim želimo podariti kaj drugega. Razmišljamo in razmišljamo, a težko je najti, kaj takega, kar ne bo igrača, a bo otrokom še vedno všeč. Lahko sicer izberemo sladkarije, a starši običajno nad njimi navadno niso navdušeni. Prav zaradi tega so zelo lepo darilo otroške ročne ure, saj je to darilo, s katerim so zadovoljni tako otroci kot njihovi starši, poleg tega pa je še zelo praktično. In to za otroke zelo različnih starosti in za zelo različne priložnosti.

Darilo za rojstni dan

Zakaj otroku za rojstni dan ne bi podarili otroške ročne ure? Danes se dobijo zelo lepi modeli, ki imajo na številčnici narisane otrokove najljubše junake ali kaj drugega, kar mu je všeč. Če vsaj malo poznate otroka, potem s takšnim darilom ne morete zgrešiti. Otrok bo uro zagotovo ponosno nosil, poleg tega pa mu bo prišla še prav. Manjši otroci se bodo na njej učili, koliko je ura, večji pa jo bodo uporabili za to, da bodo vedeli, koliko časa je še do odhoda avtobusa, do konca pouka itd.

Darilo za prvošolčke in ob koncu šolskega leta

Prav tako pa brez otroške ročne ure ne morejo prvošolčki. Zelo fino se jim bo zdelo, da bodo imeli na roki uro, saj se jim bo to zdel en tak dodaten korak v samostojnost. Ura pa jim bo v šoli prišla tudi prav. Zaradi tega jim jo lahko podarite tudi že ob zaključku šolskega leta oziroma ko otrok zaključi z vrtcem in odide v šolo.

Za novo leto, božič ali kakšno drugo priložnost

Otroške ročne ure so pravzaprav darilo za katerokoli priložnost. Lahko jih podarite za rojstni dan, ob začetku ali koncu šole ali za novo leto, božič, miklavža ali ob kaki drugi priložnosti. Poskrbite le za to, da boste velikost in motiv na uri prilagodili starosti in zanimanju otroka, sicer pa bo otrok takšnega darila več kot vesel. Če ne želite podarjati igrač ali sladkarij, je to vsekakor najboljša možnost za darilo za otroka, s katerim zagotovo ne boste zgrešili.

 

V tej kategoriji:

Share:
Wordpress website enhanced by true google 404