Nemea baby

Stran o otrocih, otroški opremi in družini

Potrebujemo toaletno torbico ali toaletni kovček

Ženske potrebujemo nujne toaletne potrebščine vedno pri roki. V vsaki ženski torbici se skriva tudi mala toaletna torbica z najnujnejšimi ličili, obliži, robčki in podobnim. A ko se odpravljamo na poletne počitnice ali daljše dopustovanje, moramo skrbno premisliti, kakšne potrebščine za nego in higieno bomo potrebovale s seboj. Za vse potrebščine pa so tu na voljo toaletne torbice. Vanje skrbno in diskretno pospravimo na varno čisto vse kar potrebujemo za daljši dopust – od higienskih potrebščin, do ličil, preparatov za nego kože, las in nohtov, zdravil in podobnega.

Toaletne torbice

Prilagodimo velikost toaletne torbice glede na dolžino potovanja

Velikokrat se v toaletnih torbicah skrivajo tudi potrebščine za otroke. Lahko imamo zelo veliko toaletne torbice ali pa celo toaletne kovčke. Ti so zelo prostorni in vanje lahko pospravimo čisto vse, kaj potrebujemo za daljši dopust. Velikost toaletne torbice pa prilagajamo glede na našo zahtevnost in na obdobje dopustovanja. Ne le to, tudi način dopustovanja je pomemben. Če taborimo ali jadramo, je potreba po ličilih vsekakor manjša, kot če dopustujemo v luksuznem hotelskem kompleksu.

Na taborjenju, jadranju ali smučanju je pomembnejša varnost in zaščita pred soncem ter razna zdravila in medicinski pripomočki, ob nesrečnih dogodkih. Pri pohajkovanju po evropskih mestih, kulturnih prireditvah ali plesih v luksuznih hotelih, pa se v toaletnih torbicah skriva več ličil in modnega nakita.

Pakiranje v manjše embalaže

Preden pakiramo za dopust, dobro premislimo, kaj resnično potrebujemo za vsakodnevno nego. Nikar ne pozabimo na zdravje zob in nego kože. Potem pa pomislimo, kaj bi lahko vse potrebovali na dopustu in kaj je smiselno, da kupimo na samem mestu našega dopustovanja. Če imamo stisko s prostorom, se odpovejmo nenujnim stvarem ali pa vzemimo manjše potovalne embalaže.

Sploh geli za tuširanje, šamponi in balzami obstajajo v manjših in bolj priročnih embalažah, ki so namenjene prav potovanjem. Z manjšim pakiranjem lahko prihranimo kar nekaj prostora. Če je v toaletni torbici še vedno premalo prostora, pa doma pustimo tiste stvari, ki jih lahko kupimo po poti. Vsekakor pa je pomembnejše ustvariti lepe dopustniške spomine, kot imeti na ustnicah vsak večer drug odtenek šminke.

Ali veste, da so ženske ki so prvič preizkusile serum za trepalnice, na umetne trepalnice v hipu pozabile. Več o tem si lahko preberete v članku.

V tej kategoriji:

Share:
Wordpress website enhanced by true google 404