Nemea baby

Stran o otrocih, otroški opremi in družini

Fotoknjige so lahko tudi izjemno dragoceno darilo za naše najbližje

Svojim prijateljem se radi pohvalimo z lepimi spomini, ki jih imamo v povezavi s številnimi dogodki. Žal pa naša beseda pri tem ni dovolj. Dobro je, da prijateljem pokažemo tudi slike, saj bo naše pripovedovanje tako bolj živo. Če smo jim včasih ob našem veselem pripovedovanju kazali albume, jim danes kažemo tako imenovane fotoknjige.

Fotoknjige so knjige, v katerih so shranjene naše najlepše fotografije, ki smo jih izbrali, preden smo dali tovrstno knjigo v izdelavo strokovnjakom, ki se ukvarjajo s tem področjem. Naše delo je torej minimalno, pa vendar izjemnega pomena. Vse ostalo je torej delo rok, ki se spoznajo na to. Strokovnjaki pri tem poskrbijo v prvi vrsti za kakovost papirja, na katerem bodo izbrane fotografije. Vsaka vrsta papirja je izredno kvalitetna ter tudi obstojna.

Tovrstne knjige pa seveda zahtevajo tudi primerno vezavo. Lahko se odločamo med trdimi platnicami, mehkimi platnicami, fotoknjižico, platnenimi platnicami, za imitacijo usnja, za sintetično usnje … Izbira je torej povsem naša.

Najnovejša novost, ki nam jo ponujajo nekatera podjetja, pa so tudi videii, ki so prisotni v fotoknjigi. Uporabiti moramo samo mobilno aplikacijo za branje kode, ki si jo prenesemo povsem brezplačno. S pomočjo kamere v mobilnem telefonu poskeniramo kodo in že lahko gledamo naš nadvse priljubljeni video, ki smo ga npr. posneli lani med počitnicami. Česa vse ne zmore napredna tehnologija, kajneda?

Fotoknjige so torej knjige, ki jih preprosto morate imeti na vaših policah. Vsakič, ko jih boste vzeli v roke, vas bodo preplavili lepi občutki in vrnili se boste na mesto dogajanja, sploh če boste poskrbeli za to, da bodo v vaših tovrstnih knjigah prisotni tudi videi, ob sebi pa boste imeli mobilno napravo, ki vam bo omogočila zanimiv ogled. Poleg vsega pa izdelava teh knjig ni draga in se jo lahko privoščite že danes. Hkrati pa je dobro vedeti, da so lahko fotoknjige tudi izjemna dragocena darila za naše najbližje.

V tej kategoriji:

Share:
Wordpress website enhanced by true google 404