Nemea baby

Stran o otrocih, otroški opremi in družini

Lesene igrače so otrokom bolj prijazne

Otrok je zaradi spoznavanja sveta izjemno igriv. Vse kar vidi, bi se rad dotaknil. Raziskovanje sveta je njegova glavna naloga skozi ves dan. Otroška energija ne pozna meja in starši se velikokrat čudijo, od kod jim energija. Potrebno je razumeti, da otrok skozi igri spoznava svet in se uči primerne motorike. lesene-igrače Nekateri hitreje spoznavajo oblike, vonje in okuse, drugi za to porabijo več časa. Kakorkoli že, za vsakega otroka pa so zelo pomembne otroške igrače. Slednje izvirajo že iz pradavnine. Igrače so se skozi čas močno razvile, zato dandanes poznamo neomejeneo število različnih igrač. Ravno zaradi poplave vseh materialov, oblik in barv, so se pojavile vse bolj zdravju škodljive igrače. Naši predniki so se igrali z lesenimi igračami, ki pa danes vse bolj pridobivanjo na veljavi.

lesena-igrača-doggy

Lesene igrače vse bolj razširjene

Lesene igrače so narejene iz materiala, ki je otroku in njegovemu zdravju prijazen. Igrače so lahko narejene iz različnih materialov, ki pa lahko ogrozijo otroško zdravje. Igrače, ki so narejene iz lesa, so zdravju prijazne in ustrezajo vsem certifikatom prodaje. Lesene igrače so lahko ravno tako različnih oblik, velikosti ter barv. Poleg vsega pa so izjemno vzdržljive. Iz njih lahko nastanejo vlakci, avtomobili, lutke, različni pripomočki za kuhanje, skratka vse, kar otroka resnično zabava. Igrače, ki bodo otroka spremljale skozi otroštvo in tako ohranile prvotno obliko – takšne so le lesene igrače.

Otroka bo spremljala praktično povsod, kamor se bo podal. Poleg vsega bo zaščiteno njegovo zdravje. Vrnite se nazaj k naravi in se izognite igračam, ki lahko ogrozijo zdravje vašega otroka.

V tej kategoriji:

Share:
Wordpress website enhanced by true google 404