Nemea baby

Stran o otrocih, otroški opremi in družini

Poganjalci so za otroka lahko zelo koristni

Otroško veselje gotovo tisto, ki je za starša neprecenljivo. Vedno znova pa se sprašujejo, kako bi lahko otroka razveselili z igračo, poleg pa mu ponudili kvalitetno učenje? Odgovor je gotovo v prevoznem sredstvu. Seveda ne govorimo o avtomobilu ali motorju, marveč je prvo prevozno sredstvo za 1 leto starega malčka gotovo poganjalček. Zakaj je ta tako poseben za otroka? poganjalci

S poganjalci se vsak otrok nauči pravilnega manevriranja s predmeti, nauči se dobro oceniti prostor in hitrost. Vsekakor pa je poganjalček izjemno priljubljen tudi zato, ker otroku omogoča aktivnost in porabo energije. Kljub vsemu pa nikakor ni vseeno, kakšen poganjalček kupimo. Pri nakupu poganjalčka se je potrebno zavedati, da mora biti prilagodljiv otroku ter narejen iz kvalitetnih in neškodljivih materialov.

Tega dejstva se pri svetovno priznanemu podjetju Radi Flyer še kako zavedajo, zato so ustvarili vrhunski poganjalec 3v1. Zakaj ravno ta naziv? Gotovo je upravičen, saj se poganjalček spreminja po želji otroka. Unikaten je predvsem zaradi tega, ker ima prilagodljivo in odstranljivo sedišče. Poganjalček lahko zaradi tega vsak trenutek spremenite v voz ali voziček. Le kaj bi si otrok še lahko želel. V igrači poganjalček 3v1 so torej tri koristne igrače, kar je za otroka neprecenljivo.poganjalec

Na takšen način bo otrok lahko peljal na sprehod svojo najljubšo igračo ali pa se bo enostavno sam pognal in se vozil ure in ure. Poganjalček, ki so ga ustvarili v podjetju Radio Flyer je narejen iz vrhunske plastike in lahko vrtljivih koles.

Poganjalček tehta le slabih 3 kilograme, kar pomeni, da ga lahko tudi otrok preprosto nese iz točke v točko. Tako se uči samostojnosti, kar je za starše ključnega pomena. Primeren je za otroke od 1 do 3 let starosti. Prav tako je proizvajalec Radio Flyer cenjen zato, ker izdeluje zares odlične produkte. Njihovi poganjalci ustrezajo vsem standardom o varnosti igrač in so sposobni preživeti redno uporabo celo več generacij otrok. Poganjalec 3v1 popolnoma ustreza evropskim normativom, kar omogoča kar največjo varnost za otroka. S poganjalčkom se bo otrok igral in preživljal lepe dogodke ter se veselo prevažal iz sobe v sobo. Le kaj si lahko želi še boljšega?

https://www.youtube.com/watch?v=QUCOWd4i8k8

V tej kategoriji:

Share:
Wordpress website enhanced by true google 404