Nemea baby

Stran o otrocih, otroški opremi in družini

Mirna prenova otroške sobe

Stres zaradi slabega načrtovanja.
Opremljanje otroške sobe je za marsikaterega starša ali kar oba skupaj lahko zelo stresno dejanje. Zdi se, da v tem času nekako še najbolj uživa prav otrok ali več njih, če bivajo skupaj v sobi , saj so v pričakovanju novosti in komaj čakajo, da dobijo kaj novega in kaj lepšega od spremembe otroške sobe.otroška sobaRazlogov za skrbi staršev pa na prvi pogled v resnici ne bi smelo biti pretirano, a vendar se starši že vnaprej po svojih življenjskih izkušnjah pripravljajo tudi na vse mogoče slabe scenarije, ki pa jih otroci nikakor nimajo v glavi. Oni so prepričani, da bo šlo vse po načrtih, na koncu pa jih seveda najbolj zanima kje bodo pospravljene igrače, knjige in kako bodo lahko gledali risanke na televiziji ali računalniku. Starši razmišljajo bolj o tem ali bo dostava opravljena pravočasno, koliko jih bo to stalo in podobno.

Sam svoj mojster

otroška soba

Otroške sobe (http://www.akron.si/otroska-soba/) v resnici ni težko opremiti, seveda pa morata biti za to dana dva pogoja – v sobi morate imate dovolj kvadratnih metrov prostora, ki ga lahko namenite tako pohištvenim elementom, kot tudi praznemu prostoru za premikanje in igranje, seveda pa morate imeti tudi dovolj denarja, da boste sobo lahko opremili. Če imate sami kaj žilice za delo doma in znate popleskati steno ali celo napeljati elektriko, zamenjati stikala, luči in ometati tisti del stene, ki že odstopa, boste lahko privarčevali precej denarja, ki bi ga sicer zapravili za obrtniška dela. Tisti, ki boste kar sami položili na tla nov parket ali topli pod, morda celo znali narediti talno gretje in postaviti pohištvo, ste na dobri poti do tega, da boste prihranili še več denarja. Tako si lahko privoščite veliko več denarja zapraviti za tehnično robo, ki jo bodo otroci med šolanjem zagotovo potrebovali, kot so denimo računalnik in podobno, ali pa pohištvenim elementom otroške sobe, ki so najbolj nujni oziroma, ki si jih otrok želi in ste si jih v načrtu zamislili.

Od začetka, do zaključka

Opremljanje otroške sobe ni zahtevno in sem ter tja je spremembo nujno narediti, saj otroci odraščajo in tako se tudi njihove potrebe spreminjajo. Vendar pa naj prenova otroške sobe ne bo stresna, saj vam jo v salonih pohištva lahko izrišejo že v nekaj minutah, vam svetujejo pri postavitvi, uredijo dostavo in se z vami dogovorijo kdaj bi vam ustrezalo, da bi vam sobo postavili.

https://www.youtube.com/watch?v=U7u6GHVpwvg

V tej kategoriji:

Share:
Wordpress website enhanced by true google 404